Samenwerken

Barst jij van de ideeën? Ben je misschien ook een ondernemer of in ieder geval een ondernemend typ?! Vul dan onderstaand formulier in en ik neem z.s.m. contact met je op! Ik sta open voor een succesvolle samenwerking. Denk bijvoorbeeld aan het reclame maken voor elkaar of het linken van Bekkenblog.nl aan jouw onderneming. Je merkt het al ik heb al wat ideeën klaar liggen 😊 Samen staan we sterk. En samen bereiken we nog meer mensen!

Contact formulier

samenwerken met bekkenblog. contact. samen

Sinds 2023 is er een samenwerking tussen Bekkenblog.nl en Freekids kinderopvang. Op elke Freekids vestiging is er promotie materiaal te vinden van Bekkenblog.nl. Bekkenblog biedt allerlei oefeningen, informatie en producten aan die het werk of herstel kunnen bevorderen van de medewerkers of klanten van Freekids kinderopvang. 

bekkenbodem. bekkeninstabiliteit oefeningen. zwanger. urine verlies. bekkenpijn alles over bekken

Socials: De Bekken Blog Community

Kom ook eens een kijkje nemen op de Bekken Blog Facebook pagina. Elke week worden hier 2 nieuwe artikelen gedeeld vol met allerlei informatie, weetjes en tips. De Facebook pagina groeit met de dag. Samen kunnen wij ervoor zorgen dat steeds meer mensen bekend worden met BekkenBlog.nl. Op Facebook pagina van Bekken Blog is ook een privé groep te vinden. Hier kunnen de volgers van de Bekken Blog Facebook in een gesloten omgeving met elkaar praten over de verschillende problemen en ervaringen.