• Direct gedownload
  • Professioneel advies
  • Vrijblijvend
  • Alle info op 1 site
Home » Over » Samenwerken
bekkenbodem. bekkeninstabiliteit oefeningen. zwanger. urine verlies. bekkenpijn alles over bekken

Barst jij van de ideeën? Ben je misschien ook een ondernemer of in ieder geval een ondernemend typ?! Vul dan onderstaand formulier in en ik neem z.s.m. contact met je op! Ik sta open voor een succesvolle samenwerking. Denk bijvoorbeeld aan het reclame maken voor elkaar of het linken van Bekkenblog.nl aan jouw onderneming. Je merkt het al ik heb al wat ideeën klaar liggen 😊 Samen staan we sterk. En samen bereiken we nog meer mensen!

Contact formulier

samenwerken met bekkenblog. contact. samen

Socials: De Bekken Blog Community

Kom ook eens een kijkje nemen op de Bekken Blog Facebook pagina. Elke week worden hier 2 nieuwe artikelen gedeeld vol met allerlei informatie, weetjes en tips. De Facebook pagina groeit met de dag. Samen kunnen wij ervoor zorgen dat steeds meer mensen bekend worden met BekkenBlog.nl. Op Facebook pagina van Bekken Blog is ook een privé groep te vinden. Hier kunnen de volgers van de Bekken Blog Facebook in een gesloten omgeving met elkaar praten over de verschillende problemen en ervaringen.

 

bekkenbodem. bekkeninstabiliteit oefeningen. zwanger. urine verlies. bekkenpijn alles over bekken

Donaties

De site hangt in de Nederlandse lucht. Heel fijn want hopelijk kan ik zo veel landgenoten helpen. Echter wil ik nog veel meer mensen bereiken. Help mij om geld opzij te zetten en de site te laten vertalen. Zo kan ik wereldwijd mensen ondersteunen.

Niet in alle landen is ook alle wetenschappelijke informatie beschikbaar. Door een internationale site te lanceren kunnen wij er samen voor zorgen dat alle tips en informatie voor iedereen toegankelijk is.
Verder kan je elkaar helpen door alle informatie te verspreiden, zo kunnen steeds meer mensen de site vinden. Denk aan het delen van deze pagina maar ook de Facebook pagina bijvoorbeeld. Alle beetjes helpen!

Klik op het hart in de afbeelding of op de knop hieronder om een vrijblijvende en eenmalige bijdrage te doen.