Home » Oefeningen

Je bent op zoek naar een geschikte oplossing voor jouw bekkenprobleem. Je bent hier aan het goede adres. Zowel als Vrouw als Man. Hier vindt je allerlei bekkenbodemoefeningen gericht op het trainen en versterken van jouw bekkenbodem, ontspannen van jouw bekkenbodem, het trainen of ontspannen van jouw bekkenbodemspieren tijdens de bevalling en bekkenbodemoefeningen om jouw herstel na de bevalling te ondersteunen. Als man en als vrouw kan je een hoop verschillende bekkenklachten ontwikkelen. Denk aan Bekkeninstabiliteit, Bekkenpijn of Bekkenklachten als incontinentie, pijn tijdens de seks, erectiestoornissen, obstipatie, een verzakking, vaginisme, vulvitis, een verzwakte bekkenbodem of juist een overactieve bekkenbodem. Klik snel op jouw knop en kom op de Bekkenbodemoefeningen voor Vrouwen of de Bekkenbodemoefeningen voor Mannen pagina. Hoe werkt het?

Ik vraag een kleine vergoeding voor de toch wel grote modules. Dit om de kosten van de website te kunnen dekken. Na het aan klikken van de button wordt je door gestuurd naar een specifieke bekkenbodemoefeningen pagina. Op deze pagina kan je een keuze maken uit een aantal verschillende modules. Kies de geschikte module voor jouw!

Na een voltooide betaling wordt het downloaden van de door jouw aangeschafte oefeningen gestart.

Mocht je nou geïnteresseerd zijn in deze bekkenbodemoefeningen, lees dan ook eens de twee beschikbare blog artikelen op deze pagina. Deze ondersteunen de bekkenbodemoefeningen die je straks kan gaan doen. Veel succes, hou vol, Ook jij kan het!

Waarom zou je deze bekkenbodemoefeningen kopen??
De bekkenbodemoefening modules op deze pagina bieden jou vele weken aan bekkenbodemoefeningen. Zo kan jij vol werken aan jouw herstel. Maar waarom zou jij deze bekkenbodemoefeningen aan schaffen?


Twijfel over de kwaliteit van de bekkenbodemoefeningen? 

Niet nodig! Dit zijn bekkenbodemoefeningen geschreven door een HBO afgesturdeerde Oefentherapeut en zorgvuldig voor jou samengesteld. Je kan er dus op vertrouwen dat de bekkenbodemoefeningen van een goede kwaliteit zijn. 


Vind je de oefening modules misshien te duur?

Hmm. Laat ik de prijs dan eens anders motiveren. Je kan ook eens een aantal dingen laten schieten. Denk eens aan een Big-Mac menu met MCflurry, 2 caramel Latte Macchiato bij de starbucks, 2 paar sokken bij de Hema, 2 speciaal biertjes op terras, die oorbellen van de Lucardi die je waarschijnlijk maar 1 keer draagt, een spontaan klein bosje bloemen aan je schoonmoeder, een vette bek uit de Febo muur, dat plantje bij de Intratuin die toch binnen een week dood is, het katten speeltje voor Tommy die er uiteindelijk toch niet naar om kijkt of dat enorme gave invouwbare vergiet van de Ikea die je na een jaar weer tegenkomt in de kast. Dan zijn bekkenbodemoefeningen voor jouw bekkeninstabiliteit toch veel nuttiger? 


Handig om eerst even door te lezen


Socials: De Bekken Blog Community

Kom ook eens een kijkje nemen op de BekkenBlog.nl Facebook pagina. Hier blijf je op de hoogte van de laatste artikelen, weetjes en tips. Ook help jij in het verspreiden van al deze kennis. Hierdoor kunnen wij er samen voor zorgen dat steeds meer mensen toegang krijgen tot al deze informatie. Ook vind je op de BekkenBlog.nl Facebook pagina een privé groep. Hier kan jij met ander BekkenBlog.nl bezoekers. Help jezelf en Help elkaar.