Over Mij

Wat leuk dat je op deze pagina terecht bent gekomen! Je bent dus oprecht benieuwd naar mijn Bekken Blog. Maar ook zeker naar de wijsneus die dit alles voor jou heeft samengesteld. Wat fantastisch! Ik zal je op deze pagina kort vertellen over mijzelf. Dit om een inkijkje te geven in mijn leven maar vooral ook om samen een band op te bouwen. Veel leesplezier!

 

over mij
bekkenbodem. bekkeninstabiliteit oefeningen. zwanger. urine verlies. bekkenpijn alles over bekken

Over Mij

Officieel ben ik in 2010 HBO afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam als Oefentherapeut-Mensendieck. Een soort fysiotherapie (laat ze dat maar niet horen!). Maar tegelijkertijd met mijn afstuderen begon ook de economische crisis. Het was onwijs moeilijk om überhaupt aan een baan te komen, laat staan een baan die aansluit op jouw diploma.

Na lang zoeken kwam ik in aanraking met de een grote Nederlandse winkelketen. Na een zeer goed gesprek met mijn toenmalige manager koos ik ervoor om die kans dan maar aan te pakken. En het pakte goed uit als ik nu op deze periode terugkijk. Ik kon snel doorgroeien en we hebben samen mooie projecten succesvol kunnen afronden. Echter was de koek op een gegeven moment op. Nu ook zie ik, wacht ik pak even een nieuwe…… 😊

Het idee Bekkenblog.nl ontstond alweer een tijdje geleden. In Juni 2019 had ik besloten om weg te gaan bij mijn toenmalige werkgever. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en een werkgever waar ik trots op kon zijn. Ik werkte in de Retail, waar ik 11 jaar geleden nood gedwongen voor had gekozen. In mijn zoektocht naar een nieuwe werkgever hield ik rekening met verschillende scenario’s. Zo begon ik mijn therapeuten kennis op te frissen en de juiste boeken van zolder te halen. Tijdens deze opfris weken maakte ik veel aantekeningen. Van deze aantekeningen maakte ik teksten en de teksten werden artikelen. Nog niet wetende wat ik met deze artikelen ging doen, onderzocht ik de informatie stroom op internet. Wat mij snel duidelijk werd is dat de informatie die ik verzamelde niet groots aanwezig was op internet. Zo ontstond het idee van Bekkenblog.nl

 

Maar goed, wie ben ik nog meer?
Naast deze site, diploma als Oefentherapeut en mijn avonturen in de Retail, kan ik je nog wel kort iets vertellen. Ik ben Martijn van Oostveen en een enorme dyslecticus. Mocht je wat spelfouten tegen komen twijfel dan niet aan de kwaliteit. Ik zie ze simpel weg gewoon niet :). Verder ben ik gelukkig getrouwd met mijn fantastische vrouw Alicia. Wij kunnen erg genieten van ons huis, de tuin en onze prachtige zoon Frenkie. We genieten enrom van elkaar en het leven samen. Verder vinden we familie en vrienden erg belangrijk en is Netflix toch wel een vaste prik. 


Socials: De Bekken Blog Community

Kom ook eens een kijkje nemen op de BekkenBlog.nl Facebook pagina. Hier blijf je op de hoogte van de laatste artikelen, weetjes en tips. Ook help jij in het verspreiden van al deze kennis. Hierdoor kunnen wij er samen voor zorgen dat steeds meer mensen toegang krijgen tot al deze informatie. Ook vind je op de BekkenBlog.nl Facebook pagina een privé groep. Hier kan jij met ander BekkenBlog.nl bezoekers in een gesloten omgeving contact hebben. Help jezelf en Help elkaar. 

 

bekkenbodem. bekkeninstabiliteit oefeningen. zwanger. urine verlies. bekkenpijn alles over bekken

Donaties

De site hangt in de Nederlandse lucht. Heel fijn want hopelijk kan ik zo veel landgenoten helpen. Echter wil ik nog veel meer mensen bereiken. Help mij om geld opzij te zetten en de site te laten vertalen. Zo kan ik wereldwijd mensen ondersteunen.

Niet in alle landen is ook alle wetenschappelijke informatie beschikbaar. Door een internationale site te lanceren kunnen wij er samen voor zorgen dat alle tips en informatie voor iedereen toegankelijk is.
Verder kan je elkaar helpen door alle informatie te verspreiden, zo kunnen steeds meer mensen de site vinden. Denk aan het delen van deze pagina maar ook de Facebook pagina bijvoorbeeld. Alle beetjes helpen!

Klik op het hart in de afbeelding of op de knop hieronder om een vrijblijvende en eenmalige bijdrage te doen.