Over de Site

Wat leuk dat je op deze pagina terecht bent gekomen! Je bent dus oprecht benieuwd naar mijn Bekken Blog, wat fantastisch! Ik zal je op deze pagina kort vertellen over deze site. Zodat jij een goed beeld krijgt waar deze site over gaat, waarom ik ben begonnen met typen en wat mijn achterliggende gedachten/bedoeling is van BekkenBlog.nl 


Twee vliegen in 1 klap

Ik merkte dat de meeste mensen niet zo heel veel weten over bekkenklachten en al helemaal niet over hun eigen bekken. Dit terwijl mijn kast en hoofd vol informatie zitten. Na een grote zoektocht op internet kwam ik erachter dat er niet heel erg veel concrete informatie wordt gedeeld. Er zijn een hoop therapeuten met informatie op hun website maar nooit voldoende om als iemand met bekkenklachten echt wat aan te hebben.

Logisch want een therapeut wilt natuurlijk dat je langskomt in de praktijk. Maar dat is niet mijn doel. Ik ben begonnen met het wederom bestuderen van alle klachten in en rondom het bekken. Zo friste ik de kennis van mijn eerdere afgeronde studie weer op. Ik merkte dat er heel veel interessante informatie in mijn boekenkast stond maar ook nog steeds in mijn geheugen was opgeslagen. Deze informatie vond ik niet zo snel terug op internet. Ik zag daarmee een kans. Een kans om mijn opgedane kennis te verspreiden en zo mensen te informeren en te helpen. Als jij bekkenklachten hebt of opzoek bent naar meer informatie dan vindt je dat vaak niet op 1 overzichtelijke site. Hier wil ik verandering in brengen en de oplossingen van jouw problemen aanreiken. Zo werd het Bekken Blog geboren (om even in bekken taal te blijven).

bekkenblog.nl bekken en bekkeninstabiliteit bekkenbodemoefeningen
bekkenbodem. bekkeninstabiliteit oefeningen. zwanger. urine verlies. bekkenpijn alles over bekken

De Site

Artikelen, artikelen en nog eens artikelen. Oh ja en een hoop bekkenbodemoefeningen! Ik heb door de maanden heen een hoop artikelen geschreven. Deze barsten van informatie, tips en adviezen. Dit kan over bekkenklachten, bekkenpijn, bekkeninstabiliteit, incontinentie, verzakkingen, seks, de zwangerschap en zelfs over jouw toiletgedrag gaan. Allemaal zullen ze in de essentie te maken hebben met problemen die jij kan ervaren in en rondom het bekken. Naast informatie wilde ik ook nog iets anders bieden. Iets waar jij meteen iets aan kon hebben. Ik ben zogezegd Oefentherapeut. Dus ik heb ongelofelijk veel geschikte oefeningen voor je paraat. Oefeningen voor veel verschillende situaties. Wil jij de bekkenbodemspieren versterken of juist ontspannen ik heb ze in mijn geheugen zitten. Deze bekkenbodemoefeningen kunnen dus direct inspelen op de klachten die ervoor zorgden dat jij bij mij op de site bent gekomen. Een soort totaalpakketje. 1 omgeving waar jij informatie en meteen de oplossing kan vinden.


Betaalbare oefeningen

Nu zal je denken ja leuk die oefeningen maar daar moet ik voor betalen. Klopt. Ik vraag een kleine vergoeding, puur omdat een website toch aardig wat geld kost. Iets waar ik misschien niet helemaal rekening mee had gehouden. Maar goed. Het is dus puur om de site in stand te kunnen houden. Ik ben geen grote commerciële instelling die een slaatje probeert te slaan. Ik probeer oprecht jouw klachten te laten afnemen door je meer te vertellen over jouw eventuele klachten. Ook kan ik preventief informatie met jou delen zodat je geen klachten krijgt. Verder als het echt goed gaat met de inkomsten dan hoop ik de site te kunnen laten vertalen. Dit om de dames en heren in het buitenland of misschien dames en heren in Nederland die de Nederlandse taal nog te lastig vinden, goed te kunnen bereiken. Relevante informatie over het bekken en de bekkenklachten voor iedereen. Dat is toch een mooi doel?


Socials: De Bekken Blog Community

Kom ook eens een kijkje nemen op de BekkenBlog.nl Facebook pagina. Hier blijf je op de hoogte van de laatste artikelen, weetjes en tips. Ook help jij in het verspreiden van al deze kennis. Hierdoor kunnen wij er samen voor zorgen dat steeds meer mensen toegang krijgen tot al deze informatie. Ook vind je op de BekkenBlog.nl Facebook pagina een privé groep. Hier kan jij met ander BekkenBlog.nl bezoekers in een gesloten omgeving contact hebben. Help jezelf en Help elkaar. 

 

bekkenbodem. bekkeninstabiliteit oefeningen. zwanger. urine verlies. bekkenpijn alles over bekken

Donaties

De site hangt in de Nederlandse lucht. Heel fijn want hopelijk kan ik zo veel landgenoten helpen. Echter wil ik nog veel meer mensen bereiken. Help mij om geld opzij te zetten en de site te laten vertalen. Zo kan ik wereldwijd mensen ondersteunen.

Niet in alle landen is ook alle wetenschappelijke informatie beschikbaar. Door een internationale site te lanceren kunnen wij er samen voor zorgen dat alle tips en informatie voor iedereen toegankelijk is.
Verder kan je elkaar helpen door alle informatie te verspreiden, zo kunnen steeds meer mensen de site vinden. Denk aan het delen van deze pagina maar ook de Facebook pagina bijvoorbeeld. Alle beetjes helpen!

Klik op het hart in de afbeelding of op de knop hieronder om een vrijblijvende en eenmalige bijdrage te doen.