• Direct gedownload
  • Professioneel advies
  • Vrijblijvend
  • Alle info op 1 site
Home » Contact » Stel een Vraag

Stel een vraag

Hé! Wat goed dat je even een kijkje komt nemen op de stel een vraag pagina. Je zit met een vraag of je bent wellicht benieuwd of iemand anders jouw vraag heeft gesteld. Dan ben je aan het goede adres. Op deze pagina kan je onder jouw eigen naam of onder een alias een vraag stellen. Een vraag stellen is geheel anoniem. Jouw e-mail adres is alleen zichtbaar voor jezelf. Of natuurlijk een antwoord op een al gestelde vraag terug lezen. Alles mag op deze pagina. Stel gerust een vraag. Ik bijt niet! Niks is te gek. Naja bijna niks dan. Ik weet bijvoorbeeld vrij weinig over de teennagel groei van grasparkieten.

Stel gerust en ik zal de vraag zo snel als mogelijk behandelen!

 

Stel hier jouw vraag over de bekkenbodem, bekkeninstabiliteit voor/tijdens of na de zwangerschap, over de bekken zelf, de bekkenbodemspieren of wil jij weten hoe jij het beste met jouw bekkenklachten kunt omgaan? 

 

Vraag en antword bekkenbodem Stel aan vraag over jouw bekkenbodem, Stel aan vraag over jouw bekkenpijn, Stel aan vraag over jouw bekkeninstabiliteit, Stel aan vraag over jouw bekkenklachten! Deze vraag kan anoniem worden gesteld en ik zal de vraag zo snel

Tip: Gebruik ook eens het vergrootglas rechts bovenin, als je een bepaald onderwerp zoekt.
Wellicht heb ik jouw onderwerp al in een artikel besproken.


Reactie plaatsen

Reacties

Evelien
3 dagen geleden

Is wandelen goed voor de bekkenbodem?

Bekken Blog
3 dagen geleden

De bekkenbodem heeft voldoende beweging nodig om gezond en fit te blijven. Een activiteit als wandelen is ideaal om de bekkenbodem gezond te houden. Wandelen heeft een lage intensiteit en is daardoor ideaal om de bekkenbodem te versterken maar ook om te leren ontspannen. Tijdens het wandelen is het erg makkelijk om de juiste bekkenbodemoefeningen toe te passen. Tijdens het lopen kan je daarom dan ook ideaal werken aan het herstel van eventuele klachten.

Chantal
een maand geleden

Is bewegen goed voor de bekkenbodem?

Bekken Blog
een maand geleden

De bekkenbodem is een spiergroep. En beweging is cruciaal voor een spier. Bewegen is dus ook erg goed voor de bekkenbodem. Om een spier gezond te houden moet deze regelmatig gebruikt worden. Door regelmatig te bewegen blijft de bekkenbodem sterk en gezond. Bij een verstoorde bekkenbodem kan de bekkenbodemspier verzwakt of overactief zijn. Bij een verstoorde bekkenbodem is het goed om bekkenbodemoefeningen te doen bij het bewegen. Zo krijg je de bekkenbodemspieren weer onder controle en werk je aan een gezond herstel.