Home » Over Mij

Over MijWat leuk dat je op deze pagina terecht bent gekomen! Je bent dus oprecht benieuwd naar mijn Blog. Maar ook zeker naar de wijsneus die dit alles voor jou heeft samengesteld. Wat fantastisch! Ik zal je op deze pagina kort vertellen over mijzelf. Dit om een inkijkje te geven in mijn leven maar vooral ook om samen een band op te bouwen. Veel lees plezier!

 

Over Het Bekken Blog en Mij

 

Officieel ben ik 8 jaar geleden HBO afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam als Oefentherapeut-Mensendieck. Een soort fysiotherapie (laat ze het maar niet horen). Maar 8 jaar geleden begon ook de economische crisis. Het was onwijs moeilijk om überhaupt aan een baan te komen, laat staan een baan die aansluit op jouw diploma.

 

Het Bekken Blog ontstond al weer een tijdje geleden. In Juni 2019 had ik besloten om weg te gaan bij mijn toenmalige werkgever. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en een werkgever waar ik trots op kon zijn. Ik werkte in de Retail, waar ik 7  jaar geleden nood gedwongen voor had gekozen.

 

Na lang zoeken kwam ik in aanraking met de een grote Nederlandse winkelketen. Na een zeer goed gesprek met mijn toenmalige manager koos ik ervoor om die kans dan maar aan te pakken. En het pakte goed uit als ik nu op deze periode terug kijk. Ik kon snel flink groeien en we hebben samen mooie projecten succesvol kunnen afronden. Echter was de koek op een gegeven moment op. Nu ook zie ik, wacht ik pak even een nieuwe…… 😊

 

Maar goed, wie ben ik nog meer?

Naast deze site, diploma als Oefentherapeut en mijn avonturen in de Retail, kan ik je nog wel kort iets vertellen. Ik ben Martijn van Oostveen. Gelukkig getrouwd met mijn fantastische vrouw Alicia. Samen zijn we jonge eind twintigers en erg reislustig. Als het niet aan de corona had gelegen waren we nu buffels aan het spotten in Amerika. Maar goed dat is niet anders. Gelukkig kunnen we ook erg genieten van ons huis en ook zeker van onze tuin. We genieten in elk geval van elkaar en het leven samen. Verder vinden we familie en vrienden erg belangrijk en is Netflix toch wel een vaste prik. Tot nu toe denken we nog niet heel concreet aan kinderen maar met mijn wandelende bekken en zwangerschapsencyclopedie hoofd, kan ik straks als het zo ver is in ieder geval wat bijdragen 😊.

Donaties

 

De site hangt in de Nederlandse lucht. Heel fijn want hopelijk kan ik zo veel landgenoten helpen. Echter wil ik nog veel meer mensen bereiken. Help mij om geld opzij te zetten en de site te laten vertalen. Zo kan ik wereldwijd mensen ondersteunen.

Niet in alle landen is ook alle wetenschapelijke informatie beschikbaar. Door een internationale site te lanceren kunnen wij er samen voor zorgen dat alle tips en informatie voor iedereen toeghankelijk is.

Mocht jij nu erg geholpen zijn de vele tips en adviezen dan ben je altijd vrij om mij nog verder te steunen!


Klik op het hartje om een vrijblijvende en eenmalige bijdrage te doen.


Socials: De Bekken Blog Community

Kom ook eens een kijkje nemen op de BekkenBlog.nl Facebook pagina. Hier blijf je op de hoogte van de laatste artikelen, weetjes en tips. Ook help jij in het verspreiden van al deze kennis. Hierdoor kunnen wij er samen voor zorgen dat steeds meer mensen toegang krijgen tot al deze informatie. Ook vind je op de BekkenBlog.nl Facebook pagina een privé groep. Hier kan jij met ander BekkenBlog.nl bezoekers. Help jezelf en Help elkaar.