Home » Over de Site

Over de Site

Wat leuk dat je op deze pagina terecht bent gekomen! Je bent dus oprecht benieuwd naar mijn Blog, wat fantastisch! Ik zal je op deze pagina kort vertellen over deze site. Zodat jij een goed beeld krijgt waar deze site over gaat, waarom ik ben begonnen met typen en wat mijn achterliggende gedachten/ bedoeling is van dit Bekken Blog. 

Twee vliegen in 1 klap

 

Ik merkte dat de meeste mensen niet zo heel veel weten over Bekkenklachten en al helemaal niet over hun eigen Bekken. Dit terwijl mijn kast en hoofd vol informatie zit. Na een grote zoektocht op internet kwam ik er achter dat er niet heel erg veel concrete informatie wordt gedeeld. Er zijn een hoop therapeuten met informatie op hun website maar nooit voldoende om als iemand met klachten of interesse echt wat aan te hebben. Logisch want een therapeut wilt natuurlijk dat je langs komt. Nu wilde ik dus meer informatie tot me nemen maar toen ik merkte dat je ook niet zo makkelijk aan informatie komt ben ik de meest relevante en interessante informatie gaan uit typen. Zo friste ik mijn kennis op en kon ik misschien ook wel iets voor iemand anders betekenen. Want als jij klachten hebt of opzoek bent naar meer informatie dan kan ik je daar waarschijnlijk in 1 keer mee helpen.

En zo werd het Bekken Blog geboren (om even in Bekken taal te blijven).

De Site

 

Artikelen, artikelen en nog eens artikelen. Oh ja en een hoop oefeningen! Ik heb door de maanden heen een hoop artikelen geschreven. Deze barsten van informatie, tips en adviezen. Dit kan gaan over bekkenklachten, bekkenpijn, bekkeninstabiliteit, incontinentie, verzakkingen, seks, de zwangerschap en zelfs over jou toiletgedrag. Allemaal zullen ze in de essentie te maken hebben met problemen die jij kan ervaren in en rondom het bekken. Naast informatie wilde ik ook nog iets anders bieden. Iets waar jij meteen iets aan kon hebben. Ik was/ben zo gezegd Oefentherapeut. Dus ik heb wel 100 geschikte oefeningen voor je paraat. Oefeningen voor veel verschillende situaties. Wil jij spieren versterken of juist ontspannen ik heb ze in mijn bolletje zitten. Deze oefeningen kunnen dus direct inspelen op de klachten die ervoor zorgden dat jij bij mij op de site bent gekomen. Een soort totaal pakketje. 1 omgeving waar jij informatie en meteen de oplossing kan vinden.

 

Betaalbare oefeningen

Nu zal je denken ja leuk die oefeningen maar daar moet ik voor betalen. Klopt. Ik vraag een kleine vergoeding puur omdat een website toch aardig wat geld kost. Iets waar ik misschien niet helemaal rekening mee had gehouden. Maar goed, het is dus puur om de site in stand te kunnen houden. Ik ben geen grote commerciële instelling die een slaatje probeert te slaan. Ik probeer oprecht jou klachten te laten af nemen door je meer te vertellen over jouw eventuele klachten, ik jou preventief kan sturen zodat je geen klachten krijgt en ik oefeningen aanbied om jou eventueel eerder van je klachten af te laten komen. Verder als het echt goed mocht gaan met wat inkomsten dan hoop ik de site te kunnen laten vertalen voor dames in het buitenland of misschien dames in Nederland die de Nederlandse taal nog te lastig vinden. Dan weet je dat 😉.

Donaties

 

De site hangt in de Nederlandse lucht. Heel fijn want hopelijk kan ik zo veel landgenoten helpen. Echter wil ik nog veel meer mensen bereiken. Help mij om geld opzij te zetten en de site te laten vertalen. Zo kan ik wereldwijd mensen ondersteunen.

geven donaties bekkenblog bekkenklachten en bekkeninstabiliteit

Niet in alle landen is ook alle wetenschapelijke informatie beschikbaar. Door een internationale site te lanceren kunnen wij er samen voor zorgen dat alle tips en informatie voor iedereen toeghankelijk is.

 

Mocht jij nu erg geholpen zijn de vele tips en adviezen dan ben je altijd vrij om mij nog verder te steunen!


Klik op het hartje om een vrijblijvende en eenmalige bijdrage te doen.

Verder kan je elkaar helpen door al deze informatie te verspreiden zo kunnen steed meer mensen de site vinden. Denk aan delen van deze pagina maar ook de Facebook pagina bijvoorbeeld. Alle beetjes helpen!


Socials: De Bekken Blog Community

Kom ook eens een kijkje nemen op de BekkenBlog.nl Facebook pagina. Hier blijf je op de hoogte van de laatste artikelen, weetjes en tips. Ook help jij in het verspreiden van al deze kennis. Hierdoor kunnen wij er samen voor zorgen dat steeds meer mensen toegang krijgen tot al deze informatie. Ook vind je op de BekkenBlog.nl Facebook pagina een privé groep. Hier kan jij met ander BekkenBlog.nl bezoekers. Help jezelf en Help elkaar.