Segretoys Dildo set – Vaginale dildo dilator – 5 maten dildo

Siliconen Vaginisme set Paars

Deze extreem comfortabele 5-delige dildo set kleur Paars van Segretoys is jouw ideale hulpmiddel als jij wilt herstellen van een overactieve bekkenbodem, te zwakke bekkenbodem of van vaginisme. De set van Segretoys heeft door de grote ring aan het einde van elke dildo een fijne grip en ook het materiaal voelt zacht en prettig aan. De silicone dildo set is ondanks de fijne textuur erg onderhoudsvriendelijk. Je kan de set van Segretoys gemakkelijk schoon maken onder de kraan. En door het sterke maar toch prettige materiaal kan de dildo set van Segretoys overal gebruikt worden. De set is water dicht en kan dus ook prima mee in bad of onder de douch.

 

Wil jij de bekkenbodem trainen met een geschikte dildo set? Zoek dan niet verder en ga voor de 5-delige dildo set van Segretoys. De set bestaat uit dildo’s van verschillende voormaten. En is erg goed te gebruiken in combinatie met verschillende bekkenbodemoefeningen.

 

  • Bij een overactieve bekkenbodem en wellicht wel vaginisme kan je beginnen met de kleinste dildo. Naar mate jij verder bent in jouw herstel kan je een grotere maat gaan gebruiken.

  • Bij een verzwakte bekkenbodem kan je de dildo set andersom gebruiken. Start met de grote variant en bouw dit langzaam af naar de kleinere versies. De Ring aan het uiteinde van de dildo helpt om tegen kracht te geven als jij met de vagina de dildo probeert vast te houden. Zo versterk jij de bekkenbodem spieren met een dildo set.

 

Wil jij meer weten over het versterken of juist het ontspannen van de bekkenbodem doormiddel van bekkenbodemoefeningen klik dan hier. Denk ook aan een combinatie met een glijmiddel.

Andere kleuren:


Producten kopen via Bekkenblog

 

√ Gecontroleerde producten

√ Goed beoordeelde producten

√ Aankopen via een betrouwbare verkoper

 


Geschikt bij een verzwakte of te overactieve bekkenbodem. De vaginale of anale ballen zijn aan te raden bij de onderstaande klachten:

  • Vaginisme of Vulvitis.
  • Verschillende vormen van Urge urine incontinentie.
  • Verschillende vormen van overloop Ontlasting incontinentie.
  • Snel een vermoeid gevoel in of rondom het bekken.
  • Pijn tijdens de seks.
  • Pijn en gespannen gevoel in of rondom het bekken.

bekkenbodem. bekkeninstabiliteit oefeningen. zwanger. urine verlies. bekkenpijn alles over bekken

Andere keken ook naar onderstaande producten: