Hé! Welkom op BekkenBlog.nl!

Jij bent hier aan het juiste adres als je opzoek bent naar geschikte bekkenbodemoefeningen voor jouw bekken probleem. Ik heb namelijk meer dan 60 oefeningen voor je klaar staan. Verder barst het van de informatie. Zo vindt je hier ruim 110 artikelen over jouw Bekken, Bekkeninstabiliteit, Bekkenpijn, Bekkenklachten, Bekkenproblemen en nog veel meer bekken gerelateerde informatie.

Onder deze leuke welkomstekst krijg je een kleine impressie over wat jij allemaal kan vinden op BekkenBlog.nl. Je kan alvast op zoek gaan naar een geschikt artikel door hierboven onder het kopje Artikelen het juiste onderwerp te vinden. Mocht je echter gebruik willen maken van een zoek functie dan kan je rechtsboven gebruik maken van het vergrootglas! Verder is er een hoop andere informatie te vinden. Er is bijvoorbeeld een Bekken Blog Facebook groep, je kan direct vragen stellen aan mij, een review achterlaten en zelfs een leuke donatie doen om Bekken Blog te ondersteunen.  Genoeg om eens lekker te bekijken!

bekkenbodem. bekkeninstabiliteit oefeningen. zwanger. urine verlies. bekkenpijn alles over bekken

De meest gelezen artikelen


Persoonlijk

Je zal tijdens het lezen al een beetje kennis met mij maken, maar laat ik me even kort voorstellen. Ik ben Martijn, een beginnende dertiger en een sociaal dier. Mensen helpen is een van de redenen waarom ik ben begonnen aan mijn paramedische studie. Deze heb ik afgerond maar ik wil op een andere manier mijn opgedane kennis delen. Ik merkte dat medische kennis niet heel erg toegankelijk is. Ik wil daarom via deze weg op een vertrouwde manier informatie met je delen. En hopelijk kan ik iets voor jou betekenen!

Lees meer op de Over de Site pagina of ga direct naar de Over Mij pagina.

Artikelen

Via deze site wil ik direct mijn kennis met jou delen. Wat mij namelijk opvalt is dat veel sites en ook veel professionals net niet genoeg informatie beschikbaar stellen. Begrijpelijk, want je wilt als therapeut natuurlijk dat de mensen naar de praktijk toekomen. Maar toch zit dat mij niet helemaal lekker. Ik wil alle kennis die ik beschikbaar heb en alle informatie die ik heb kunnen vinden op 1 overzichtelijke site aanbieden. Het is namelijk informatie die jou wellicht van de klachten af kan helpen.

Kijk direct naar alle onderwerpen die ik voor jou heb verzameld te bekijken

 

De Bekken Winkel

De bekken winkel is geopend! Koop producten die het bekken ondersteunen en jou helpen herstellen van jouw bekkenklachten, bekkenpijn en of bekkeninstabiliteit. Denk aan bekkenbanden, zitballen, vaginale en anale kegels en vele andere hulpmiddelen. 

Ga direct naar de Bekken Winkel.

 

Oefeningen

Naast de informatie, adviezen en vele tips die ik voor je heb klaar staan, kan je ook bekkenbodemoefeningen simpel en eenvoudig bij mij verkrijgen. Dit tegen een kleine vergoeding. Deze oefeningen zijn met ondersteuning van de artikelen een goede basis om jouw klachten te lijf te gaan. Kijk gerust eens rond en hopelijk kan ik jou ook op weg helpen!

Ga direct naar de oefeningen pagina te gaan.

 

bekkenbodem. bekkeninstabiliteit oefeningen. zwanger. urine verlies. bekkenpijn alles over bekken

Dit zijn de meest gekozen bekkenbodemoefeningen


Waarom zou je deze bekkenbodemoefeningen kopen?
De bekkenbodemoefening modules bieden jou vele weken vol met allerlei effectieve bekkenbodemoefeningen aan. Zo kan jij vol werken aan jouw herstel. 

Twijfel over de kwaliteit van de bekkenbodemoefeningen? 
Niet nodig! Dit zijn bekkenbodemoefeningen geschreven door een HBO afgestudeerde Oefentherapeut en zorgvuldig voor jou samengesteld. Je kan er dus op vertrouwen dat de bekkenbodemoefeningen van een goede kwaliteit zijn. 

 

Vind je de oefening modules misschien te duur?

Hmm. Laat ik de prijs dan eens anders motiveren. Je kan ook eens een aantal dingen laten schieten. Denk eens aan een Big-Mac menu, 2 karamel Latte Macchiato bij de Starbucks, 2 paar sokken bij de Hema, 2 speciaal biertjes op terras, die oorbellen van de Lucardi die je waarschijnlijk maar 1 keer draagt, een spontaan klein bosje bloemen aan je schoonmoeder, een vette bek uit de Febo muur, dat plantje bij de Intratuin die toch binnen een week dood is, het katten speeltje voor Tommy die er uiteindelijk toch niet naar om kijkt of dat enorme gave invouwbare vergiet van de Ikea die je na een jaar weer tegenkomt in de kast. Dan zijn bekkenbodemoefeningen voor jouw probleem toch veel nuttiger? 

bekkenbodem. bekkeninstabiliteit oefeningen. zwanger. urine verlies. bekkenpijn alles over bekken

Dit zijn de meest verkochte producten


Bekken Blog op Facebook.

Volg Bekken Blog op Facebook en zie elke week 2 artikelen gedeeld worden. Verder is er inmiddels een hele Bekken Blog Community, kom met lotgenoten in contact en blijf op de hoogte! We groeien hard en er is zelfs een privé groep beschikbaar.

 

Help de Bekken Blog Community groeien! 

Jij kan een steentje bijdrage aan het herstel van iemand anders. Deel, like en rate de site en de nieuwe Facebook pagina. Blijf op de hoogte van de laatste update, leuke weetjes en kom in gesprek met lotgenoten in een privé groep. Sharing is Caring!

 

bekkenbodem. bekkeninstabiliteit oefeningen. zwanger. urine verlies. bekkenpijn alles over bekken

Donaties

De site hangt in de Nederlandse lucht. Heel fijn want hopelijk kan ik zo veel landgenoten helpen. Echter wil ik nog veel meer mensen bereiken. Help mij om geld opzij te zetten en de site te laten vertalen. Zo kan ik wereldwijd mensen ondersteunen.

Niet in alle landen is ook alle wetenschappelijke informatie beschikbaar. Door een internationale site te lanceren kunnen wij er samen voor zorgen dat alle tips en informatie voor iedereen toegankelijk is.
Verder kan je elkaar helpen door alle informatie te verspreiden, zo kunnen steeds meer mensen de site vinden. Ook kan jij een steentje bijdrage door deze pagina te delen op Facebook. Alle beetjes helpen!

 

Klik op het hart in de afbeelding of op de knop hieronder om een vrijblijvende en eenmalige bijdrage te doen.

bekkenbodem. bekkeninstabiliteit oefeningen. zwanger. urine verlies. bekkenpijn alles over bekken
betrouwbare informatie bekkenbodem oefeningen informatie bekken bekkeninstabiliteit
makkelijk leesbare medische informatie bekkenbodem bekkenpijn bekkeninstabiliteit
bekkenoefeningen direct op jouw computer bekkenpijn bekkeninstabiliteit bekkenbodemoefeningen
groen milieu bekkenblog bekkeninstabiliteit geen fysieke verzending gezond